اشموئیل(سموئیل): تفاوت میان نسخه‌ها

از قرآن پدیا
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''اشموئیل(سموئیل)''': از پیامبرانی که به وصف او در قرآن اشاره شده. == شناسه اسمی اشموئیل (سموئيل) == نام این پیامبر در قرآن ذکر نشده ولی برخی مفسران، آیات ۲۴۶ و ۲۴۸ از سوره بقره را مربوط به این پیامبر میدانند و گفته شده نام او اسماعیل بوده است. == شنا...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۹: خط ۱۹:
== منابعمنابع ==
== منابعمنابع ==
این مدخل برگرفته از '''کتاب اشخاص و گروه ها در قرآن''' است و مقاله آن هنوز به طور کامل تدوین نیافته است.
این مدخل برگرفته از '''کتاب اشخاص و گروه ها در قرآن''' است و مقاله آن هنوز به طور کامل تدوین نیافته است.
[[رده:پیامبران یاد شده]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۱۶

اشموئیل(سموئیل): از پیامبرانی که به وصف او در قرآن اشاره شده.

شناسه اسمی اشموئیل (سموئيل)

نام این پیامبر در قرآن ذکر نشده ولی برخی مفسران، آیات ۲۴۶ و ۲۴۸ از سوره بقره را مربوط به این پیامبر میدانند و گفته شده نام او اسماعیل بوده است.

شناسه تبلیغی

پس از آنکه قوم یهود به برکت حضرت موسی از زیر سلطه فرعونیان نجات یافتند و به قدرت رسیدند مغرور شدند و تن به قانون شکنی دادند. بنابراین در مقابل فلسطینیها شکست خوردند و قدرتشان را همراه صندوق عهد از دست دادند و دشمن بر آنان چیره شد و آنان را از کشورشان بیرون کرد و فرزندانشان را به اسارت گرفت در این زمان خداوند برای نجات و ارشاد و هدایت بنی اسرائیل پیامبری به نام اشموئیل را فرستاد. نشانه پیامبری و صدق گفتار وی خبر دادن از بازگشت صندوق عهد بوده است. (بقره/۲۴۶ – ۲۴۸)

شناسه خانوادگی اشموئیل

نسب: گفته شده نسب سموئیل به لاوی بن یعقوب میرسد.

نام پدر: بالی

نام مادر: حفه از نژاد هارون بن عمران

شناسه قومی

بعد از حضرت موسى يوشع بن نون جانشین او شد و بعد از او زمام امور بنی اسرائیل به دست اشموئیل افتاد. در آن دوران قوم بنی اسرائیل در ذلت به سر میبردند و کشورشان در اشغال دشمن بود. بنابراین از پیامبرشان اشموئيل تقاضای فرماندهی کردند تا بتوانند به پشتوانه او جهاد کنند. آن حضرت به دستور خداوند، طالوت را به حکمرانی آنان برانگیخت تا بر دشمنان غلبه کند و صندوق عهد را به بنی اسرائیل باز گرداند.

منابعمنابع

این مدخل برگرفته از کتاب اشخاص و گروه ها در قرآن است و مقاله آن هنوز به طور کامل تدوین نیافته است.