بورس: تفاوت میان نسخه‌ها

۴۶۹ بایت حذف‌شده ،  ‏۹ آوریل ۲۰۲۳
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بورس'''؛ از اصطلاحات علم اقتصاد و به معنای بازار داد و ستد اوراق بهادار، سهام کارخانه‌ها، بانک‌ها و مانند آن‌ها. بورس به فرانسوی (Bourse) به بازاری سازمان‌یافته گفته می‌شود که قیمت‌گذاری، خرید و فروش کالا، قرارداد آتی و اوراق بهادار در آن انج...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''بورس'''؛ از اصطلاحات علم اقتصاد و به معنای بازار داد و ستد اوراق بهادار، سهام کارخانه‌ها، بانک‌ها و مانند آن‌ها. بورس به فرانسوی (Bourse) به بازاری سازمان‌یافته گفته می‌شود که قیمت‌گذاری، خرید و فروش کالا، قرارداد آتی و اوراق بهادار در آن انجام می‌پذیرد. در یک اقتصاد پیشرفته، بورس محور نظام مالی به‌ حساب می‌آید. رشد اقتصاد کشور،  بهسازی واحدهای تولیدی و بازارهای سرمایه، افزایش تولید ملی و کنترل عوامل نامطلوب اقتصادی از جمله اهدافی هستند که بورس در طی فرآیندهای خود دنبال می‌کند. ورود به بازار سرمایه، به معنای پذیرفتن ریسک زیان و سود بازار در کنار یکدیگر است و این موضوع ضرورت شناخت صحیح بازار سرمایه را مشخص می‌کند. به این دلیل که پایه سهام، مشارکت است و مشارکت در دین اسلام مورد ممانعت نیست، در شرع، فعالیت در عرصۀ بورس ایرادی ندارد. فهرست تعاریف 1 تعریف بورس 1 ماهیت بازار بورس 2 مقایسۀ بورس و دیگر بازارهای مالی 2 اهداف بورس 3 تأثیرات بورس بر اقتصاد ملی 3 جذب سرمایه گذار در بورس 3 ضرورت شناخت دقیق فرآیندهای بازار سرمایه 4 شناخت بازار بورس 4 روش‌های یادگیری بورس 5 حکم بورس در فقه اسلامی 5 منابع: 6
'''بورس'''؛ از اصطلاحات علم اقتصاد و به معنای بازار داد و ستد اوراق بهادار، سهام کارخانه‌ها، بانک‌ها و مانند آن‌ها. بورس به فرانسوی (Bourse) به بازاری سازمان‌یافته گفته می‌شود که قیمت‌گذاری، خرید و فروش کالا، قرارداد آتی و اوراق بهادار در آن انجام می‌پذیرد. در یک اقتصاد پیشرفته، بورس محور نظام مالی به‌ حساب می‌آید. رشد اقتصاد کشور،  بهسازی واحدهای تولیدی و بازارهای سرمایه، افزایش تولید ملی و کنترل عوامل نامطلوب اقتصادی از جمله اهدافی هستند که بورس در طی فرآیندهای خود دنبال می‌کند. ورود به بازار سرمایه، به معنای پذیرفتن ریسک زیان و سود بازار در کنار یکدیگر است و این موضوع ضرورت شناخت صحیح بازار سرمایه را مشخص می‌کند. به این دلیل که پایه سهام، مشارکت است و مشارکت در دین اسلام مورد ممانعت نیست، در شرع، فعالیت در عرصۀ بورس ایرادی ندارد.


== '''تعاریف''' ==
== '''تعاریف''' ==
ویراستار
۵۱۹

ویرایش